Våra stolta anor förpliktigarVår historia

I Länna vid Nynäsvägen strax söder om Stockholm tar vi emot kunder i vår utställning, samt lagerför ett stort sortiment kakel och klinker för att möta behov av snabba leveranser. I proffsbutiken finns ett noga utvalt sortiment med produkter och verktyg för plattsättare. En speciellt inredd lokal kan disponeras för bostadsrättsföreningar och exempelvis arkitekter för visning av olika inredningar i badrum och kök.

Om oss70 år i branschen

Med drygt 70 år i branschen känner vi både stolthet och glädje att bära vår affärsidé vidare och erbjuda ett stort urval av kvalitets produkter inom kakel & klinker och badrumsinredningar.

Kunskap & Erfarenhet

Vår personal tar emot med stor kunskap och erfarenhet i bagaget. Utbildning är en viktig del i vår företagspolicy och vi genomgår kurser hos bland annat Byggkeramikakademin. Vi välkomnar såväl privatpersoner som plattsättare och supportar dessutom både arkitekter och inredare med rådgivning för rätt val av ytstruktur, kulörer och material.

Vi erbjuder deBästa produkterna

Genom kontinuerligt uppföljning av nyheter på marknaden väljer vi ut de bästa produkterna från ledande leverantörer i Europa.

Stockholms Kakel är medlem i Kakelföreningen.

Säte: Stockholms län, Org nr: 556731-4157


Warning: A non-numeric value encountered in /home/u/u1326050/www/stockholmskakel/wp-content/plugins/neko-vcaddons/public/partials/neko-vc-heading.php on line 51

det här är vi i butiken

No Team selected

Bläddra direkt i katalogerna

Hitta inspiration och sortimentet direkt!